Териториалната дирекция на НАП София продава на търг с тайно

...
Териториалната дирекция на НАП София продава на търг с тайно
Коментари Харесай

НАП вади 1165 отнети пистолета за продан

Териториалната дирекция на Национална агенция за приходите София продава на търг с скрито наддаване 1165 револвери на обща стойност 126 285 лева Част от оръжията са конфискувани от Министерство на вътрешните работи от притежатели, чиито разрешителни са изтекли, а други са отнети от притежателите им със правосъдни или прокурорски актове.

Предлаганите револвери са разграничени в общо 3 групи, като кандидат-купувачите имат опция да наддават за една или повече от тях. Те могат да видят оръжието единствено след предварителна поръчка, направена до 31.08.2023 година

Огледите и предложенията за присъединяване в търга ще се вършат от 13 септември до 15 септември 2023 година за всяка група поотделно. Пистолетите се съхраняват в Централния оръжеен склад на Министерство на вътрешните работи.

За присъединяване в търга, който е плануван за 20 септември, се позволяват единствено лица, платили депозит 20 % от началната тръжна цена за съответната група, и които имат нужните лицензи по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения. Повече информация за изискванията и условията към участниците в търга може да бъде открита в Портал за продажби на Национална организация за приходите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР