Тереза Мей и Жан-Клод Юнкер Британската министър-председателка Тереза Мей изглеждала

...
Тереза Мей и Жан-Клод Юнкер Британската министър-председателка Тереза Мей изглеждала
Коментари Харесай

Тереза Мей изглеждала изтощена от битките около Брекзит, разкри Юнкер


Тереза Мей и Жан-Клод Юнкер

Британската министър-председателка Тереза Мей изглеждала изтощена, с дълбоки сенки под очите - това споделил пред свои помощници Жан-Клод Юнкер след вечеря с нея предходната седмица. Това написа немският вестник " Франкфуртер алгемайне цайтунг ", представен от Ройтерс.

Според всекидневника Юнкер си обяснявал това безсилие с борбите на министър-председателката към Брекзита с министрите от личната й Консервативна партия.

За момента няма коментар по въпроса от канцеларията на Юнкер, чиято политика е да не разяснява изнесена от медиите информация от срещи.

" Франкфуртер алгемайне цайтунг " писа, че Мей, която преди седмица има работна вечеря в Брюксел с ръководителя на Еврокомисията преди срещата на върха на Европейски Съюз, се сторила на Юнкер " тревожна, изтощена и обезкуражена ".

Мей поискала помощ за превъзмогване на английските различия. Тя дала да се разбере, че вкъщи другари и врагове заговорничат зад тила й да я смъкват.

Мей споделила, че не й е останало поле за маневриране и европейците би трябвало да й обезпечат такова, показва вестникът.

" Лицето и типът на Мей говореха красноречиво. Тя имаше дълбоки кръгове под очите и изглеждаше по този начин, като че ли не е мигнала ", споделил по-късно Юнкер на сътрудниците си.

Мей се усмихва пред фотоапаратите и камерите, само че някак принудително, не както преди, когато не един път се е смяла от сърце. Сега Мей се нуждае от цялата си устойчивост, с цел да не изгуби самоувереността си, добавил Юнкер.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР