Теренът в момента е на обществени настроения, които не одобряват

...
Теренът в момента е на обществени настроения, които не одобряват
Коментари Харесай

Христова: Теренът предполага, че никой от външните авторитети не може да повлияе на избирателя

" Теренът сега е на публични настроения, които не утвърждават никого - нито Съединени американски щати, нито Русия, нито Европейски Съюз. Теренът допуска, че никой от външните престижи не може да повлияе на оценката (на гласоподавателите - б.р.). В момента теренът е родолюбив. Патриотичните партии имат асо в ръкава за тези избори. Това, че те са патриотични - е добре, само че това, че се свързват с външни фактори - е зле ".

Това съобщи пред БНР политическият психолог проф. Антоанета Христова.

" Реденето на листи по принцип основава напрежение на всички места.... Колаборацията ПП-ДБ е доста естествена, те се откриха, не беше естествено да са настрана. Начинът им за установяване на съперника, даже врага - в тази ситуация ГЕРБ, начертаването на алените им линии, ценностната им ориентировка, която е доста повече ляво-либерална, в сравнение с център-дясно, в случай че щете и по генезис на водачите им. Всичко това прави тези две партии, сякаш наложително да се обединят ", счита проф. Христова.

Според нея " Продължаваме промяната " е достигнала твърдото си политическо ядро и за тези последователи няма значение какви обстоятелства и причини се излагат против Политическа партия, тъй като те не ги чуват и не ги одобряват.

" Магнитски " не оказва въздействие върху Бойко Борисов. Негова неточност е, че се разграничи от глобения Владислав Горанов ", разяснява още политическият психолог и добави, че това е неточност, тъй като никой няма да обърне внимание на този факт и това няма да окаже въздействие върху акцията на ГЕРБ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР