Тепърва предстоят още изненади, свързани с изпълнителите на MTV Presents

...
Тепърва предстоят още изненади, свързани с изпълнителите на MTV Presents
Коментари Харесай

И австралийци идват за шоуто на MTV във Варна

Тепърва предстоят още изненади, свързани с изпълнителите на MTV Presents Varna Beach. До десетина дни ще бъде оповестено името на топ диджей, който ще се включи в огромното шоу на MTV на Южния плаж във Варна. Това разгласи Робърт Куърк, президент на един от уредниците ROQU Media.

За концерта тази година се чакат доста повече хора, а билетите се продават два пъти по-бързо от предходната година. Пропуските се купуват в цяла Европа. Подобно на предходната година, се чакат фенове и от Австралия, означи Куърк. Той разкри още, че сцената тази година ще бъде още по-грандиозна и с друг дизайн.

19 полета на седмица от Германия ще прави новият сътрудник на събитието - нискотарифната самолетна компания SunExpress. Полетите свързват Варна с 9 немски градове.

Грандиозното музикално събитие ще се състои на 12 август, неделя на Южния плаж във Варна. Световната звезда Рита Ора е първият хедлайнер с доказано присъединяване.

Американският рапър и продуцент Redfoo и Party Rock Crew също ще взе участие в концерта. Към листата с участниците се причислиха Years&Years. Дуетът R3wire&Varski пък ще зарадва с шлагерите си варненци за втора поредна година. Българските актьори - Дара, Криско, Павел и Венци Венц, Тита и 4Magic, също ще бъдат част от събитието.

„ Преговарянето с изпълнителите постоянно е предизвикателство. Когато те получат покана за шоу на място, където в никакъв случай не са били, има известни усложнения. Но нашите стандарти са извънредно високи и те одобряват покана и идват. След това резултатът е свръхестествен ”, показа още Робърт Куърк.

„ Няма доста събития, които да се случват непосредствено на плажа, и това е предизвикателство и за самите актьори ”, означи основният уредник на огромното шоу.

Първият концертът MTV Presents Varna Beach се организира през юли предходната година на Южния плаж и бе посетен от над 30 000 души. В грандиозното шоу взеха присъединяване 10 световноизвестни реализатори, както и звезди от родната сцена. Едночасовият филм за концерта се върти по всички канали на MTV, като се гледа в 164 страни по света. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР