Теорийката, дето сме го били преболедували ковида и сме имали

...
Теорийката, дето сме го били преболедували ковида и сме имали
Коментари Харесай

Николай Витанов: Теорийката, че след преболедуван COVID сме с имунитет, отива в тоалетната

" Теорийката, дето сме го били преболедували ковида и сме имали групов имунитет, отива в тоалетната. " Това написа проф. Николай Витанов в профила си във Facebook.

Той обобщава обстановката със заболеваемостта от вируса с оформянето на второстепенен пик на вълната, който се е удостоверил съгласно неговите упования. И предизвестява за заформянето на доста тъмночервена област в Западна България.

Сериозен е рискът за София-град и Пловдив, където по думите му се чака висока заболеваемост в идващите 2 седмици.
 Да се разболеем от грип след боледуване от КОВИД - какво ще се случи? Да се разболеем от грип след боледуване от КОВИД - какво ще се случи?
Новата коронавирусна зараза доста отслабва организма, което усилва риска от заразяване със сезонен грип, съобщи доктор Исаев - ос...

Проф. Витанов отхвърли да предвижда какво ще се случи със смъртността от COVID-19 през октомври и публикувава само цифрите без спомагателен коментар:

" умряли в края на септември - 20882;

умряли до през днешния ден - 21411;

умряли през октомври 2020 (за целия месец) - 441;
 Личен доктор срина от рецензии концепцията за КОВИД зони и безвъзмездни медикаменти Личен доктор срина от рецензии концепцията за КОВИД зони и безвъзмездни медикаменти
И аз не знам кое работи. Това съобщи ръководителят на столичната организация на общопрактикуващите лекари доктор Георги Миндов по отношение на т.на...

умряли за октомври 2021 - 529 (за 6 дни) ".

Накрая физикът приключва по този начин:

" Най-напред следва ми пътешестване в чужбина. В най-голямата страна на света, където ще имам удоволствието да се поотдалеча от нашенските нелепости и да си поприказвам със международни потенциали в региона на моделирането на държанието на групи от хора (нали знаете - това е в основата на триумфите ми с моделите тук - не става единствено с голи математически уравнения, колкото и да са комплицирани, би трябвало и схващане на душицата нашенска). Та до момента в който съм там, давайте злобари, измествайте Витанов, той напълно несъмнено ще си откри по-интересни занимания от това да прави прогнози, поради които не е спал по цели нощи и получава единствено ругатни, закани и похищения. Хайде какво спите - дълготрайните прогнози и прогнозите с цифри съм ви ги оставил от дълго време. Защо не се обаждате, че София-град се насочва към равнище 4. Я, каква популярност щяхте да спечелите. Защо не казвате, че броят на дейните случаи отива към 50 000. Излагате се, излагате се. Но въпреки това, Хари Селдън не би се учудил. На него теоремата на Витанов за некадърността на злобарите му е известна. "

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР