Теорията, която започват да развиват руските пропагандисти в момента е,

...
Теорията, която започват да развиват руските пропагандисти в момента е,
Коментари Харесай

Руският журналист Соловьов обвини за убийството на Пригожин бандеровците и онзи кретен Малюска

Теорията, която стартират да развиват съветските пропагандисти сега е, че Пригожин е погубен от Украйна.

Разбира се и дума не се загатва даже с подигравка за вид убийството да е подредено от Кремъл или олигархични кръгове към върха.

Кремълският пропагандист Владимир Соловьов реши да оправдае съветския деспот Владимир Путин и да откри " килъра " на ръководителя на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин. В предаването си той разгласи, че Готвачът на Путин е очистен от украинците и то поименно назова министъра на правораздаването на Украйна Денис Малюска, съобщи OFFnews.bg.

Соловьов в обичайния си жанр с куп нецензурни изрази, само че с погребален глас приказва за гибелта на Пригожин. 

" Това е тяхно (на украинците) дело. Или Малюска (украинският министър на правораздаването Денис Малюска), или каквото му е името на този глупак ", сподели Соловьов.

Пропагандистът още веднъж обвини прословутите бандеровци, които били направили за следващ път " високопрофилно политическо закононарушение ".

" Нека ви напомня, че тъкмо това е в логиката на бандеровците - да правят високопрофилни политически закононарушения. В същото време това няма да е първият атентат ", заключи тъжният рупор на Кремъл.

На собствен ред Малюска не остави без коментар изказванията на Соловьов и се присмя на съветския пропагандист.

" И по този начин ще бъде с всеки, който блокира промяната в пандизите ", написа министърът и се снима по какъв начин яде пуканки пред компютъра.



На 23 август аероплан Embraer на Евгений Пригожин се разруши в Тверска област в Русия. Загинаха всичките 10 души на борда, в това число седем висши " вагнеровци ".

Още през нощта стана известно, че тялото на Пригожин е открито на мястото на злополуката. В Санкт Петербург наоколо до " Центъра Вагнер " се появи спонтанен монумент.

На собствен ред английското разузнаване заяви, че съветският президент Владимир Путин е посетил военния щаб в Ростов на Дон, който преди два месеца бе завзет от ЧВК Вагнер по време на метежа през юни.

Анализаторите от Института за проучване на войната пък допускат, че Путин персонално е наредил ликвидирането на ръководителя на ЧВК " Вагнер ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР