Теодора Духовникова навърши 46 години и избра да отбележи празника

...
Теодора Духовникова навърши 46 години и избра да отбележи празника
Коментари Харесай

Теодора Духовникова празнува 46 г. с поход в планината

Теодора Духовникова навърши 46 години и избра да означи празника си по много необикновен метод, без шумно празненство, както нормално прави. В поста си тя предава диалог сред нея и брачна половинка й Стефан, с който са дружно повече от 20 години.

„ Имам рожден ден, Стефане, купонче, нещо? “, стартира тя. „ Стига с тия купончета, моето момиче, душа не ти остана от тия купончета “, й отвръща Стефан. И откакто с известна нотка на подозрение и съмнение въпреки всичко се съгласява с него, Теодора пита какво ще вършат. „ Мальовица, леки преходи, минерални бани, дребна ракийка вечер, чудно ще е “, отвръща и той. „ Мислиш ли? “, пита Теди, тъй като въпреки всичко има рожден ден и мисли, че би трябвало да има нещо по-така.
Реклама
„ Има нещо „ по-така “ и то е, че в никакъв случай не е късно за най-здравословния рожден ден в живота ти “, добавя актрисата под поста и продължава с думите: „ Само със Стефан, с грейка и термо чорапи по пътеката към Мальовица и каква гореща, минерална баня след тоя поход, от който ми пламнаха бузите и ми се подпали кръвта. И я усетих, че си е моя, моя тая кръв и още е там и гори, и ми прави работа и че естественото човешко тяло има потребност от старание, а душата - от мир и една почтена и вкусна храна за вечеря и една (две) хубави ракии преди сън и един човек, който те обича “, приключва обявата си в обществените мрежи Духовникова.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР