Теодор Стоянов е сред финалистите в петия сезон на X

...
Теодор Стоянов е сред финалистите в петия сезон на X
Коментари Харесай

Теодор Стоянов: В X Factor целта ми е да преборя себе си

Теодор Стоянов е измежду финалистите в петия сезон на X Factor. Той е в тима на Момчетата с наставник - Криско.

Теодор е от Хасково. Описва себе си като вманиачен, ненагледен и доста прочувствен. Упоритият труд не му е непознат, защото работи в фамилния бизнес, който изисква цялостно отдаване.

Голямата му цел в музикалното съревнование е любовта на публиката.

Как се е чувствал след първия лайф и какво е посланието, което желае да съобщи с музиката си, разберете от изявлението с Теодор Стоянов за Vesti.bg.

- Какво е за теб X Factor?

- X Factor за мен е едно огромно премеждие, в което моята цел е да се преборя със самия себе си! Защото при започване на предаването аз бях доста нерешителен и нерешителен, само че мисля, че се вижда увереността ми в този момент! Тоест, аз се трансформирам, строя, не преставам напред с всички сили!

- Кои са най-важните качества за един реализатор, с цел да се трансформира в любим на публиката?

- Най-важното качество за един реализатор съгласно мен е той да е себе си! Ако има нещо неповторимо и друго, да го развива и да се старае постоянно да е на равнище, без значение какво му се случва! Излезем ли на сцената би трябвало да ставаме актьори!
 Теодор Стоянов Теодор Стоянов
- Какво е посланието, което искаш да предадеш на публиката с музиката си?

- Посланието, което желая да предам е - бъдете такива каквито сте, обичайте се, обичайте, тъй като тези неща ни вършат хората, които сме! Искам да върша музика, която ме кара да настръхвам, само че и да усещам!

- Притесняваше ли се от нещо по време на първия лайф и какво ти дава убеденост след всеки идващ концерт?

- На първия лайф беше доста забавно, тъй като за първи път се сблъсквах с такава сцена! Но в действителност се почувствах вкъщи! Беше вълшебно! Уникално прекарване! А в този момент, очаквам с неспокойствие всеки идващ концерт.

- Какво ново научи за себе си, откогато си във формата?

- Научих, че в действителност ставам! Че мога да бъда актьор, че мога да предам това, което е в мен и на публиката! И най-важното е, че реакциите на хората са страхотни! Това ме прави най-щастливият човек!



- Какъв би трябвало да бъде X Factor-ът на България?

- На първо място би трябвало да бъде човек, който желае и има намерение да прави авторска музика, който желае да развие българската музика и има какво да даде на нея! Аз дръзвам да настоявам, че имам какво да дам на актуалната българска музика!

- Какво би споделил на всички хора, които нямат задоволителна храброст да преследват фантазиите си?

- Хора, няма нищо по-хубаво от това да следваш фантазиите си. Занимавайте се с това, което ви влече, тъй като на тези хора им проличава, че това им доставя наслаждение и го вършат качествено и на доста по-високо равнище!

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР