Тенис клуб 15:40 и Интерактив Тенис организират тенис надпревара за

...
Тенис клуб 15:40 и Интерактив Тенис организират тенис надпревара за
Коментари Харесай

15:40 и Интерактив Тенис със сериозен съвместен турнир по тенис

Тенис клуб 15:40 и Интерактив Тенис провеждат тенис конкуренция за участници в начинаещо равнище при започване на идната седмица. Турнирът е от категория 125 и е част от вечерните турове на ИТЛ. Играчите, които са с ранк сред 10 и 8 в платформата на Интерактив, ще имат право на присъединяване. 

Турът дава повече от добра опция на всички състезатели, които вършат своите първи стъпки в конкурентна и спортна атмосфера с разнообразни противници. Събитието ще продължи две седмици, а неговият формат е Fast4 (два къси сета до четири, а при тъждество в сетовете се играе шампионски тайбрек до 10 точки). 

Освен тази категория, уредниците в столичния квартал " Редута " ще провеждат и конкуренция от категория 250 от 5-и септември, а седмица по-късно стартира и категория 500 и женският шампионат - Ladies Night. Записването още тече и всеки, който е подготвен да провокира себе си и желае да се конкурира с други тенисисти, е добре пристигнал, споделя мениджърът на лигата Ивайло Цанков. Към този миг остават единствено седем свободни места за най-конкурентната конкуренция, като през последното издание всички места бяха заети, което е обичайно за този шампионат.

За повече информация и записвания може да посетите уеб страницата - https://www.interactive-tennis.com/Tournaments/Details/2506

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР