Тенденция за сегашния сезон е късо подстриганата коса, а най-търсеният

...
Тенденция за сегашния сезон е късо подстриганата коса, а най-търсеният
Коментари Харесай

Сухайб Юсеф: Червеният цвят и късата коса са хитът на този сезон

Тенденция за настоящия сезон е късо подстриганата коса, а най-търсеният цвят багра е аленият, съобщи пред БГНЕС Сухайб Юсеф, стилист и коафьор.

Сухайб Юсеф е родом от Сирия и идва в България преди 10 години. Три месеца по-късно основава и своето фризьорско студио „ Сухайб ”, в централната част на София.

„ В началото беше мъчно, само че с времето се привиква. Обичам България, тя е една невероятна страна и призовавам всички хора по света да дойдат и да я опознаят ”, прикани той.

Сухайб има награди от български състезания както в София и Пловдив, по този начин и от интернационалните такива в Украйна и Италия.

На въпрос по отношение на желанията на дамите – дали те залагат на по-екстравагантните прически или на обичайните такива, стилист Сухайб съобщи, че по-скоро избират разнообразието.

„ Имам клиентка, която пристигна при мен преди 3-4 дни, с доста дълга коса, близо 20 см, на която направих прическа „ каре ”. Наистина огромна смяна, само че на нея ѝ хареса ”, описа Сухайб.

 Сухайб Юсеф: Червеният цвят и късата коса са шлагерът на този сезон

Той сподели и по какъв начин е решил да споделя своята работа посредством видеа в обществената мрежа „ Тик-Ток ”.

„ Мъжът на една моя клиентка ме посъветва да направя „ Тик-ток ” и по този начин стартира всичко. Н аправих видео по какъв начин оцветявам косата на една жена, по-късно го качих и това видео събра 10 милиона, може би към този момент са даже 11 милиона гледания ”, разяснява още Сухайб.

Според стилиста, тази година най-исканият цвят за багра е аленият, като тонът червен зависи от визията и тона кожа на дамите.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР