Тенденциите може и да се раждат на модния подиум, но

...
Тенденциите може и да се раждат на модния подиум, но
Коментари Харесай

Три цветови комбинации покоряват пролетния стил

Тенденциите може и да се раждат на стилния подиум, само че сезон след сезон стилните блогъри се оказват тези, които диктуват разпоредбите на стила и определят кои обувки, аксесоари и нюанси ще застанат на върха.

Не всичко от дефилетата в Париж, Лондон, Ню Йорк и Милано има приложение в всекидневието и точно по тази причина се обръщаме за ентусиазъм към персоналните онлайн пространства на тези съвременни градски девойки. На прага на пролетта и преди старта на шопинга за нови попълнение взехме решение да се възползваме от едно златно предписание, което тези дами следват. А точно комбинирането на два, сами по себе си задоволително ярки цветове, които се допълват взаимно и обезпечават по този начин стремежи контрастност, даже в комбиниране с неутрални нюанси. Ето кои са те!

Тъмносиньо и горчица 

 Processed with VSCOcam with s3 preset

 

Комбинацията от синьо и жълто в никакъв случай няма да ви съобщи, само че този сезон ви предлагаме да разнообразите класиката, като вместо на блестящо жълто заложите на модерния колорит горчица. Богатият и кондензиран цвят открадва цялото внимание, по тази причина ще имате потребност да го балансирате с нещо неутрално. И тъкмо тук се появяват детайлите, решени в тъмносиньо. Блейзър, риза или елементарен деним построяват основата на тоалета ви, а аксесоар, топ и даже обемно украшение в горчица придават обаятелен контрастност.

 3 Colors (4)

 3 Colors (5)

Оранжево и ярко бежово 

 3 Colors (9)

И тук главната концепция е комбинацията сред един безпристрастен цвят, в тази ситуация колорит “камел ”, който да балансира цялостната визия и един ослепителен – оранжево, който да придава въодушевление. Макар другите аутфити в бежово-телесната гама да са присъщи главно за есента, фактът, че всеки от тях се съчетава както с вибриращи цветове, по този начин и с меки пастели, ги трансформира в съществена част и от пролетния ни дрешник. Все отново, има си причина обувките в цвят “nude ” да са същински шлагер от няколко години.

 3 Colors (3)

 3 Colors (1)

Зелено и синьо 

 3 Colors (7)

Според едно от главните правила за съчетание на цветове, тези, които стоят един до различен на цветното колело, в действителност се допълват сносно. Именно по тази причина крайният резултат от визия в синьо и зелено е по едно и също време приковаващ погледа и доста изискан. Ярки и насителни, пастелни и нежни, тук правила съвсем не съществуват, по тази причина експериментирайте, прибавете принтове, бижута а за какво не и още един цвят, под формата на червило или аксесоар.

 3 Colors (8)

 3 Colors (2)

 3 Colors (6)

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР