Темите от новините често попадат в сюжета на Столичани в

...
Темите от новините често попадат в сюжета на Столичани в
Коментари Харесай

13-тия сезон на Столичаните тръгва от 1 март

Темите от новините постоянно попадат в сюжета на Столичани допълнително – пари, власт, корупция, малко обич и доста комизъм. В тринайстия сезон на обичания на българите и най-дълголетен комедиен сериал, основателите се придържат към формулата, която запленява милиони фенове повече от 10 години.

Според продуцента и артист Любо Нейков триумфът на поредицата се дължи на първо място на любовта. „ В екипа царува фамилна атмосфера и непосредственост, изграждана през годините. “ Той призна, че когато не снимат, си липсват взаимно, а когато работят се карат, прегръщат и целуват. Обръзът на Пацо претърпява най-вече трансформации в епизодите, които започват този петък.

Христо Гърбов показа, че актуалните сюжети ще бъдат доста щекотливи тази пролет. Той самият, като артист, харесва еднообразно своите превъплъщения в бедния и непретенциозен кръчмар и милионерът с въздействие в Извор. За сметка на това, противоположната връзка от почитателите е безапелационна – всички избират положителния брат, а на неприятния – мислят страшни санкции. И към момента го питат, въпреки всичко няма ли брат-близнак.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР