Теми в развитие Юпитер става директен – готови сме да

...
Теми в развитие Юпитер става директен – готови сме да
Коментари Харесай

Юпитер става директен – готови сме да дадем форма на стремежите си

Теми в развиване Юпитер става пряк – подготвени сме да дадем форма на стремежите си Днес Меркурий влиза в Лъв, с цел да придаде креативен заряд на общуването  Александра Иванчева 12 август 2019, 14:35 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Юпитер става пряк – подготвени сме да дадем форма на стремежите си
Юпитер става пряк – подготвени сме да дадем форма на стремежите си
 Френски медии: Брижит Макрон се е подложила на тричасова козметична интервенция
Френски медии: Брижит Макрон се е подложила на тричасова козметична интервенция

" Билката на спокойствието " и нейните потребни свойства
 След по-малко от година брак, Майли и Лиъм се разделиха
След по-малко от година брак, Майли и Лиъм се разделиха
 Легендарният Ал Пачино и 10 негови функции, които в никакъв случай няма да забравим
Легендарният Ал Пачино и 10 негови функции, които в никакъв случай няма да забравим
 Фотограф добави
Фотограф добави " специфична усмивка " на бебета и ето резултата
 Любимата диета на звездите може да се окаже рискова за здравето
Любимата диета на звездите може да се окаже рискова за здравето
 7 доходоносни специалности подобаващи за срамежливи хора
7 доходоносни специалности подобаващи за срамежливи хора

акахме дълго и той към този момент е тук! След близо 4 месеца Юпитер става още веднъж пряк, а с него получаваме зелена светлина за всички проекти, които мечтаем да осъществяваме в материалния свят. Планетата, наричана Благодетел, постоянно носи блага в духовния ни живот, дарове в материалния или казано по различен метод - дава това, което е значимо за нас. Ако до момента имахме опция да се обърнем към себе си и да се запитаме „ Кое е в действителност скъпо за мен? “ в този момент е време да действаме – да фокусираме тази сила и да превърнем мисъл-формите в действителност с нужните смели крачки и значително старания /нека не забравяме, че за устойчивия напредък ни е необходим Сатурн, който желае да се потрудим/.

Често ретроградните планети са пауза за някоя тематика, която е нужно да бъде преосмислена - това не значи, че нещо наложително ще бъде възпрепятствано, а по-скоро е леко подбутване от Вселената, с цел да преценим дали бихме желали да разместим добре подредения пъзел и да научим, че всяко нещо може да има и друга страна.

Юпитер е в най-силната си позиция в Стрелец – той е самоуверен, рискован, мъдрец, идеалист, генератор на хрумвания и несъмнено, подготвен да работи по пътя към огромния свят. Следващата половин година е превъзходен интервал за нови познания, дълги пътешествия и най-важното – надграждане на персоналната философия. На 12 август Меркурий влиза в Лъв, за ни даде храброст и артистичност в общуването. Този знак ни дава убеденост да отидем и да създадем ослепително онази презентация, от която все се тормозим, да поканим на среща стремежи човек /защото в този момент толкоз добре боравим с думите и имаме вяра в тях/ и несъмнено, да бъдем креативен настроени в полето на писане и всевъзможен тип връзка. Меркурий се причислява към Слънцето, Венера и Марс – съзидателното начало ще бъде събудено тази седмица, с цел да ни подсети, че даже и най-тривилиалните неща в живота ни носят нашия почерк. А той е неповторим за всеки!

Помислете си какво ви оказва помощ да се чувствате значими – външни събития или вътрешната ви оценка? Потърсете „ златния “ запас в себе си, който ще ви води към всичко, което назоваваме „ задоволство “. Хубавото на тази дума е, че тя няма морална или обществена оценка – толкоз постоянно приказваме за това по какъв начин би трябвало да бъдем положителни, сполучливи, грижовни, виновни. А от време на време единственото, за което би трябвало да помислим е – да се усещаме добре! Бъдете щастливи със себе си и вземете парченце от планетите, които сега са ситуирани в огнени знаци – тази буря може би най-добре знае какво е да се обичаш и да поставиш себе си в центъра на света като Витрувианския човек. Опитайте – ще ви хареса!

Може да се свържете с Алекс Иванчева на посочения адрес: [email protected].
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР