Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е

...
Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е
Коментари Харесай

Теменужка Петкова е прекъснала отпуската си и е готова да се яви в парламента

Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила е прекъснала отпуската си и има подготвеност да взе участие в разискванията за политиката по нуклеарната енергетиката.

Това разгласи зам.-председателят на Народното събрание Нигяр Джафер. Това изненада наличните депутати в залата и основателите от Българска социалистическа партия, които сутринта бяха убеждавани от ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила, че министъркат е подала заявление за отпуска и то ще бъде почетено, а разискванията за нуклеарната енергетика ще се проведат другия петък.

"Не може една толкоз значима тематика да се трансформира в игра на тенис на маса ", съобщи Таско Ерменков от Българска социалистическа партия, като стачкува, че това уронва престижа на Народното събрание. Ерменков изиска дебатите да се състоят, както последно бяха пренасрочени сутринта - за идния петък. "Да разбирам, че вие нямате подготвеност да проведете този спор ", попита Цвета Караянчева, която в това време се завърна на председателското си място. Тя успокои пленарната зала и депутатите от опозицията, че гласуването може да се състои и в различен ден.

"В програмата на Народно събрание фигурираше чуване, сутринта научихме, че сте я пуснали в отпуска и в този момент в 12 часа е решила да се разноски до Народното събрание и ние всички би трябвало да застанем спокойно, това е неприемливо ", стачкува и Георги Свиленски. "Същото можеше да го направи в 14 без пет ", загатна той за финала на работното време на депутатите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР