Теменужка Кехайова от Пловдив влиза в пункта на „Еврофутбол“ на

...
Теменужка Кехайова от Пловдив влиза в пункта на „Еврофутбол“ на
Коментари Харесай

Теменужка от Пловдив и Иван от Бургас заминават за Санкт Петербург

Теменужка Кехайова от Пловдив влиза в пункта на „ Еврофутбол “ на ул. „ Хаджи Димитър “ №55 инцидентно да придружи собствен другар. По негов съвет взема решение да пусне прогноза за един мач от немското състезание. Изненадващо, това непринудено решение й се отплаща неведнъж – тя печели екскурзия за двама до Санкт Петербург с включени билети за мача Нигерия – Аржентина. Новината й носи прелестни страсти и я изпълва с очакване с приятеля й да съчетаят визитата на мача онлайн с една хубава разходка.

Другият, на който се усмихва шансът да замине за Санкт Петербург, е Иван Цанков от Бургас. Той играе „ Еврофутбол “ от към 10 години. Предпочита да прави прогнози на футбол, с мачове в права колонка. Ако в някой пункт не му провърви, идващия път сменя мястото. Наградата му се пада покрай дома му – в пункта на „ Еврофутбол “ в бургаския квартал „ Изгрев “, бл. 41. Иван печели постоянно и това е повода да е постоянен участник. Най-доброто му достижение преди екскурзията в Русия е в размер на 6 400 лв. за 4 мача в права колонка. Фен е на Лудогорец и предвижда, че Германия ще грабне купата от Световното състезание това лято.

Той споделя по какъв начин му се е паднала премията: „ Избрах си три мача, отидох да ги пусна и още до момента в който се обработваха, букмейкърката ми сподели: „ Спечели! “. Зачудих се какво съм спечелил, като мачовете още не са се играли. Тогава тя ми сподели за премията. Разбира се, че доста се зарадвах “.
От 30 март до 30 април 2018 година всеки участник в „ Еврофутбол “, заложил над 25 лв. за „ Футбол и други спортове “, може да бъде на мястото на Теменужка и Иван, и да завоюва екскурзия за двама до Русия с включени билети за два мача от Световното състезание по футбол! Срещите са Германия – Мексико и Нигерия – Аржентина.

Ще бъдат раздадени 14 двойни туристически пакета за пътешестване до Москва и Санкт Петербург, като „ Еврофутбол “ ще обезпечи също и самолетните билети, хотелските нощувки, прехвърлянията, туристическите застраховки, билетите за мачовете и визите за Русия.

Ако талонът е печеливш, системата на „ Еврофутбол “ в букмейкърския пункт ще издаде обособена разписка с баркод и надпис: „ Подарък. Печелите екскурзия за двама на Световното състезание в Русия “. Късметлиите ще получат своите награди, като показват тази разписка в централния офис на „ Еврофутбол “ в София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР