Темата за номинацията за новия еврокомисар на България се решава

...
Темата за номинацията за новия еврокомисар на България се решава
Коментари Харесай

Илиана Иванова: Вече се обсъждат ресорите, да не губим време с номинацията за еврокомисар

Темата за номинацията за новия еврокомисар на България се взема решение от националните държавни управления. Нека имаме самообладание. Така комисарят по нововъведения, научни проучвания, просвета, обучение и юноша Илиана Иванова, разяснява в Бургас идното предложение на страната ни за влиятелния пост.

„ Не мога да разясня никакви имена, знаете, че това е значим въпрос, по който би трябвало да има народен консенсус и обединяване, тъй като е значима фигурата, която ни съставлява да получи необятна поддръжка от цялата общност. В последна сметка е добре за България да има в периода, който е подложен от Европейската комисия и да не губим време, тъй като в последна сметка и ресорите стартират да се разискват, тъй че е добре това да се случи в околните дни или най-малко до края на периода ”, разяснява Илиана Иванова.

По думите ѝ ресорът, който имаме сега - научни проучвания, просвета, обучение и юноша, е извънредно значим.

„ Знаете, че това е ресорът на бъдещето, който се занимава с нововъведения, проучване, обучение. Много значими тематики. Ресорът „ Енергетика ”, който се разяснява от политиците, също е значим и забавен, само че това решение се взема от националните държавни управления ”, добави българският еврокомисар.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР