Темата за евентуалното реализиране на проекта Турски поток през българска

...
Темата за евентуалното реализиране на проекта Турски поток през българска
Коментари Харесай

Eнергийни експерти в спор за проекта ”Турски поток”

Темата за възможното осъществяване на плана ”Турски поток ” през българска територия е настояща през днешния ден поради визитата на ръководителя на държавното управление на Руската федерация Димитърий Медведев у нас.
В ефира на утринния блок на Българска национална телевизия енергийните специалисти Мартин Димитров и Явор Куюмджиев спориха за плюсовете и минусите от възможното осъществяване на плана " Турски поток " през българска територия.

" Русия се пробва да си позволи персоналния проблем с Украйна. И по тази причина прави нова тръба, която е доста скъпа. Лошото е, че България заплаща не дребна част от сметката. Ние би трябвало да дадем 3.3 млрд, за по този начин наречената българска част. " Това е станивщето на енергийния специалист Мартин Димитров от " Демократична България ".

Явор Куюмджиев - някогашен зам.-министър на стопанската система и енергетиката счита, че това не са разноски. " Това не са разноски, а са вложения. За да можеш да печелиш от директни такси, би трябвало да инвестираш първо. Това на всички места е по този начин - в случай че искаш да взимаш пари от наем, първо би трябвало да купиш апартамент. ", съобщи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР