“Темата за експертен кабинет е “глупост. При нас всички са

...
“Темата за експертен кабинет е “глупост. При нас всички са
Коментари Харесай

Борисов: Всички са експерти, партиите да кажат при какви условия ще подкрепят първия мандат

“Темата за експертен кабинет е “глупост ”. При нас всички са специалисти. За да проработи страната имаме партия с над 11% преднина и дано всички да излязат и да кажат изискванията си да поддържат първия мандат ”. За това прикани водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание, съобщи БГНЕС.

Според Борисов, сега сме в протест на предизборна акция и на всички им е преференциално в Народното събрание да има дребни партии. “Ако имахме над 80 депутати, диалог за сглобка нямаше да има. Никой обаче не приказва за изборната система тъй като на всички им е преференциално да има дребни партии ”, счита Борисов.

Според него в този момент разпределението на силите не дава отговор на това в предходното Народно събрание. “Точно както споделих на сътрудниците от ПП-ДБ. Трябва да преформатираме държавното управление, тъй като към този момент вашата тежест е 22 депутати към нашите 68 народни представители и не е разумно с 22 депутати да желаете цялата власт плюс регулатори и служби ”, безапелационен е водачът на ГЕРБ.

Според него най-стабилното е кабинет сред първата, втората и третата мощ. “Всички останали партии могат да оказват помощ с специалисти да бъдат вкарани в държавното управление ”, съобщи още Борисов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР