Темата около новоизбраната Мис България 2017 е все така актуална

...
Темата около новоизбраната Мис България 2017 е все така актуална
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Знатната свекърва на Тамара захапа българите и отсече: Ето ви я, народе, "грозната" Мис България

Темата към новоизбраната Мис България 2017 е все по този начин настояща с всеки минал ден. Във вторник БЛИЦ разкри, че тайнственият другар на новата Тамара Георгиева се споделя Стивън Роуз. Оказаха се правилни изказванията, че журито на състезанието било предизвестено, че Тамара е снаха на авторитетен българин.


Катя Роуз
Стивън е единствено на 21 години, само че е правоприемник на богата фамилия. Майка му е уважаваната Катя Роуз – собственичката на фамозната Rose Fashion House. Тя е и носителка на купите Мисис България 2011, Мисис Европа 2012 и Бизнес дама благотворител 2013.

Знатната свекърва на Тамара - Катя Роуз, реши да я отбрани от многото нападки по неин адрес по много забавен метод – със статус във Facebook. Ето какво написа тя (публикуваме коментара й без редакторска намеса):

Катя Роуз и Мис България 2017 - Тамара Георгиева
„ На безкрайна ненавист е кадърен народът. Изля се какво ли не от Неделя и продължава. Сега е мой ред.

Ето ви я, народе, " грозната " Мис България. Ето ви я от моя фотоапарат, без " да е играл Фотошопът " - не мога, а и не желая да го употребявам - в нейния случай не се и постанова.

Ако в миналото в жалкия ви живот, ангажиран от това да плюете, а не да преследвате фантазиите си, ви се случи за 15 минути да поддържате връзка с Тамара, ще съжалите многократно за всичко написано. Едно нежно, благо и положително момиче, запазило достолепието си в ужасната реалност. Едно момиче, което не просто мечтае, а от както я познавам РАБОТИ за фантазиите си.

Тами, ти си един ПРЕКРАСЕН човек! Дръж главата си високо вдигната и се радвай на успеха! Изживей щастливо сбъдването на фантазията си! Не позволявай на хорската злоба, да помрачи щастието! Ти си заслужи успеха! “.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР