Темата, която ще обсъждаме днес не е за хора със

...
Темата, която ще обсъждаме днес не е за хора със
Коментари Харесай

Неудобен въпрос: Как да го накараш да плаче от удоволствие в леглото

Темата, която ще обсъждаме през днешния ден не е за хора със слаби сърца, нито пък за извънредно консервативни представителки на нежния пол, а минимум за моралисти, които не знаят по какъв начин да си доставят удоволствието, което може да направи живота им по-пълноценен, а тях самите – по-щастливи и усмихнати.

Е, скъпа, надали има мъж на света, който да не обича да води сексуален живот. Сигурни сме, че и на теб ти е едно от най-приятните неща, които може да правиш в миналото. А какво по-хубаво от това и двамата да си доставите взаимно наслаждение? Знаете, че половите връзки оказват помощ за намаляването на напрежението и се грижат за здравето на човек. Подобряват настроението и отстраняват досадните депресии.

Та няма нищо срамно, нито неправилно в това да правиш по-често обич и най-важното да искаш да доставиш наслаждение на колегата си. А знаеш ли, че може да го накараш да плаче от кеф? Ако го направиш, то сигурно този мъж ще полудее по теб.

Как да го накараш да плаче от наслаждение в леглото

Ерогенните зони са значими

Имайте поради, че всеки е друг. Когато става дума за полови дейности, множеството от нас обобщават и не вземат под внимание този аспект. Така че, в случай че приказваме за ерогенни зони, не забравяйте, че те могат да бъдат разнообразни за всеки човек. Какво имаме поради?

Някои мъже може да се любуват на звуците, които една жена издава в леглото, до момента в който други избират партньорките им да ги целуват по избрани способи. Други може да се възбудят с по-дълга любовна игра. Както и да е, ние знаем едно нещо сигурно. Вашият мъж има ерогенни зони и в случай че ги познавате и ги употребявате в своя изгода, можете да го накарате да плаче в леглото

Комплиментите работят във ваша изгода

Миризмата на другия е значим фактор, когато става въпрос за привличане. За мнозина ароматът на техния сътрудник върху възглавниците или облеклата им е възбуждащ. Можете да се възползвате от това, като му кажете, че това ви кара още повече да го желаете. Направете комплимент за тялото му, придвижванията му и за буйните целувки, с които ви обсипва. Така още повече ще го накарате да ви желае.

Целуването на врата е чудесна концепция

Мъжете полудяват, когато дамата ги целува постепенно и нежно по врата. Особено след мокрите целувки в ушите. Можете да си поиграете малко повече към врата, редувайки хапане и целувки.  Добрите дейности, доставящи наслаждение в спалнята са свързани с натрупването на чувства. И колкото повече го карате да се усеща по този начин, като че ли всеки миг ще избухне като бомба, толкоз повече трупате точки във ваша изгода. И несъмнено това ще го накара да се разплаче от кеф.

Доминирането е обезпечено развлечение

Да, несъмнено и ние се изненадахме, само че има доста мъже, които биха желали да бъдат доминирани от жена. Както нормално, първо говорете за това, само че в случай че той се интересува от това… за какво не опитате? Може просто да откриеш, че той обича ти да си тази, която да води играта. Също по този начин, това е сигурен метод да го накараш да плаче в спалнята, тъй като всичко е в твоите ръце, а ти най-добре знаеш по какъв начин да го побъркаш от кеф.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР