Telus International Europe обяви, че е въвела онлайн платформа, която

...
Telus International Europe обяви, че е въвела онлайн платформа, която
Коментари Харесай

Telus дигитализира процеса си по подбор на служители


Telus International Europe разгласи, че е въвела онлайн платформа, която разрешава на претендентите за работа в компанията да тестват езиковите си умения. Тя е налична отвред и действа във всички местоположения, където оперита Telus. Автоматизацията разрешава на експертите в компанията да усилят броя на провежданите изявленията месечно с 35%.

От там са уверени още, че са първата организация в България, която разполага с сходно решение. Проектът цели да обезпечи оптималната бистрота и обективност при провеждането на тестванията, като в това време усъвършенства процеса по оценяване и асортимент на фрагменти.

 TELUS Tower в София.

Новата платформа дава на претендентите за работа опция сами да тестват езиковите си познания и умения онлайн, в комфортно за тях време 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието. Всички проби са създадени съгласно Общата европейска езикова рамка (CEFRL). След сполучливо прекосяване през няколко стъпки, търсещите работа могат да си провеждат среща за изявление със експерт „ Подбор “ в офисите на компанията в комфортно за тях време.

„ Въвеждането на този новаторски метод при подбора на фрагменти следва най-новите трендове в международен мащаб. Търсим хора, които владеят непознати езици и желаят да се развиват професионално в интернационална среда. Това облекчение за претендентите ще ни помогне да осъществим проектите си за напредък по-бързо. “, показа Кристина Иванова, вицепрезидент „ Операции “, Telus International Europe.

В момента чиновниците на доставчика на аутсорсинг услуги в България наброяват близо 3000, като 30% от тях са чужденци от над 50 националности. Основните езици, с които компанията работи са немски, френски, италиански и съветски. Наскоро той реалокира централата си в една от най-модерните бизнес здания в центъра на София, носеща името TELUS Tower.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР