TELUS International Bulgaria дава начало на четвъртото издание на кампанията

...
TELUS International Bulgaria дава начало на четвъртото издание на кампанията
Коментари Харесай

TELUS International отново кани българите да се върнат обратно в България |

TELUS International Bulgaria дава начало на четвъртото издание на акцията “Мога там. Искам тук ”, посредством която цели да стигне до българите в чужбина и да ги предложения да се върнат назад в страната, като им предлага опция за работа. С въвеждането на модела на работа от у дома за огромна част от бизнеса, посланието на акцията тази година приканва всеки да избере своето същинско у дома - България.

В рамките на акцията „ Мога там. Искам тук “ TELUS International Bulgaria дава на българите в чужбина пакет за релокация, който включва 5000 лева, самолетен билет до България, хотелско настаняване при нужда, опция за работа от вкъщи и подпомагане от екипа на компанията за документите и процесите за определяне. Единственото изискване за бъдещите претенденти е да са живели през последните 12 месеца отвън България и да владеят непознат език, в допълнение към британски.

Всеки, който има предпочитание да кандидатства, може да го направи на. Бъдещите претенденти имат опция да работят за международни марки в региона на софтуерния и финансовия бранш и гейм промишлеността.

Лица на тазгодишната акция са хора, които през 2021 година се възползват от платформата и се връщат у нас, започвайки работа в TELUS International Bulgaria. Двама от тях - Ирена Бекярова и Нико Алексиев, се вземат решение на тази крачка, повлияни от измененията, свързани с пандемията от ковид. Ирена Бекярова живее 5 години в Норвегия, където открива пристрастеността си към непознатите езици. Днес тя е част от фамилията на TELUS International в България на позиция Customer Experience Analyst. Нико Алексиев прекарва във Франция повече от 8 години, което дава старт на работата му като French Team Supervisor в TELUS International. Третото лице на акцията - Радослав Рашков, след дълги години, прекарани със фамилията си в Испания, през 2018 година дружно с брат си се връща в България, кандидатствайки посредством платформата. Започва като експерт обслужване на клиенти с испански език и единствено след година в компанията е нараснал до Relocation Specialist.

“Кампанията “Мога там. Искам тук ” визира обществено значима тематика за България и с наслада осъществяваме четвъртото ѝ издание. Продължаваме да мотивираме българите в чужбина да се замислят за връщане у нас, като им предлагаме професионално развиване и ги поддържаме в това начинание с пакет за релокация. Тази година посланието на акцията е “Работи от у дома, твоето същинско у дома – България “, точно тъй като огромна част от хората в чужбина се усещат най-добре вкъщи си ”, разяснява Кристина Иванова, шеф за България и вицепрезидент „ Операции “ на TELUS International в България и Турция.

Кампанията “Мога там, желая тук ” се осъществя от 2017 година, като закупи необятна гласност и завоюва голям брой награди през годините, измежду които бронзово и сребърно отличие Effie, три златни Bright Awards и златно отличие от PR Priz.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР