Телевизионният водещ Слави Трифонов реагира във Facebook профила си на

...
Телевизионният водещ Слави Трифонов реагира във Facebook профила си на
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ще ви кажа защо свалиха предаването на Милен Цветков

Телевизионният водещ Слави Трифонов реагира във Фейсбук профила си на новината за събаряне на предаване на Милен Цветков.

Припомняме, че изданието на " Часът на Милен Цветков " за понеделник не бе излъчено, а вместо това пуснаха остарял запис. Зрители спекулират, че повода е една от тематиките, които са щели да се разискват, а точно - новината, че министър председателят Бойко Борисов си е купил гръцки остров, която към този момент бе опровергана от самия него.

" Снощи в 23:30 ч. Нова телевизия смъкна от ефир сниман епизод на предаването „ Часът на Милен Цветков “. Една от авансово обявените тематики на сваления епизод беше тази: „ Какво накара премиера Борисов да се възмути от подправената вест, че е станал притежател на гръцки остров? “, написа Слави Трифонов в профила си.

" Сега. Не споделям, че са свалили предаването поради разискването на тази тематика. Не, несъмнено са го свалили поради една от другите две обявени тематики: „ Има ли война за трюфели в община Добрич? “ и „ Вечната война сред половете в новата книга на Патриция Кирилова „ Учебник за мъже “, отбелязва Слави.

" На мястото на сваления епизод, Нова телевизия пусна повтаряне на предаването на Милен Цветков от 22 юни, само че без надписа... “повторение “. Защо Нова пуснаха тъкмо предаването от 22 юни, и то без надпис „ повтаряне “? Защото предаването си звучи настоящо и за 25 юни – обсъждаха се досегашните изненади на международното състезание по футбол. Ако мине номерът ", разяснява телевизионният водещ и приключва: " Всъщност, ще ви кажа за какво Нова смъкнаха епизода на Милен Цветков – поради „ противоречие със стандартите за телевизионно наличие “.

#111-то място ".



Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР