Телевизионният водещ Камен Воденичаров, когото цяла България познава като съосновател

...
Телевизионният водещ Камен Воденичаров, когото цяла България познава като съосновател
Коментари Харесай

Глад и мизерия! Камен Воденичаров кара 15-годишна „баничарка” и не може да си плати паркинга


Телевизионният водещ Камен Воденичаров, който цяла България познава като съосновател на хитовите продукции на 90-те  „ Ку-ку ” и „ Каналето ”, сега живее напълно непретенциозен живот. Ако не беше позната физиономията му, по нищо нямаше да се разграничава от минувачите по улиците.

Тази заран Камен Во е бил видян да паркира колата си на частен паркинг в центъра на София, само че каква изненада, когато се оказало, че кара напълно елементарен червен „ Ситроен Берлинго ”, който е на най-малко 15 години и който прилича кола от вида „ баничарка ”. Кукувецът излязъл от него с стара жена, за която се допуска, че е майка си.

Интересното е по какъв начин по този начин изпълнителят на „ Не съм избягал ” кара такава „ смачкана ” кола, а шефът му Слави Трифонов тъне в пари и разкош. Во работи в малкия екран на водача на „ ИТН ” от 2 години, само че очевидно заплатата му не стига за баровски автомобил, какъвто карат останалите известни персони у нас.

Комикът и не се облича с най-скъпите облекла, не употребява най-скъпата козметика и води един напълно елементарен живот. Това приказва, че или е непретенциозен целеустремено, или че заплатите при Слави са мизерни на фона на актуалната инфлация.

Финансовото положение на артиста очевидно в действителност не е цветущо, тъй като се наложило дамата с него да доплати таксата за паркинга.

Припомняме, че Слави и Камен бяха скарани повече от 20 години, което накара Трифонов да напусне „ Каналето ” през 1998 година Преди няколко години обаче двамата още веднъж се прегърнаха и станаха доста близки, само че явно не до такава степен, че да може Воденичаров да кара тузарски автомобил и да води първокласен живот.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР