Телевизионният водещ Джеймс Кордън постави холивудската актриса Дрю Баримор на

...
Телевизионният водещ Джеймс Кордън постави холивудската актриса Дрю Баримор на
Коментари Харесай

Гнус! Дрю Баримор отказа да отхапе пуешки тестиси в ефир, но си пийна...

Телевизионният водещ Джеймс Кордън сложи холивудската актриса Дрю Баримор на гнусно тестване. Тя трябваше да избира дали да изяде тестисите на пуяк или да отговори на неуместен въпрос.

„ Истината или се осмеляваш “ във разновидността с яденето на скотски дреболии е било процедура и преди в „ Късното късно шоу “, само че било спряно за известно време. В последното издание на предаването пред него били изправени Дрю Баримор и Джон Бойега.

На първия въпрос – в чие телевизионно шоу тя най-вече ненавижда да върви – на Стивън Колбърт, Джими Фалън или Елън ДеДженерис, Дрю просто не могла да отговори. Всички ѝ били обичани. Затова звездата от „ 50 първи срещи “ и „ Ангелите на Чарли “ трябвало да глътне... слюнка от птица.

Във втория тур актрисата била доста по-склонна да дава отговори. Причината – не желала да дегустира тестисите на пуяк. Тя уточни кои от актьорите, с които е работила, са минимум надарени съгласно нея. В дъното сложи Джейк Гиленхал, последван от Хю Грант и Адам Сандлър.

Така на самия водеш Кордън му се наложи да глътне въпросните тестиси, тъй като не пожела да каже кой е бил най-трудният му посетител в шоуто.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР