Телевизионният водещ Дан Уутън каза, че две полицейски сили няма

...
Телевизионният водещ Дан Уутън каза, че две полицейски сили няма
Коментари Харесай

Дан Уутън „напълно освободен“, след като полицията разследва обвиненията в престъпления

Телевизионният водещ Дан Уутън сподели, че две полицейски сили няма да подхващат повече дейности след следствие на обвинявания в закононарушения против него.

Нова Зеландия- роден ефирен оператор сподели в изказване, че е бил „ изцяло освободен “ след следствията на лондонската столична полиция и полицията на Шотландия.

В изказване, издадено от неговия юрист, той сподели: „ Вече съм изцяло освободен в две следствия от столичната и шотландската полиция, които потвърдиха, че няма да подхващат повече дейности.

„ Въпреки че знаех, че това постоянно ще бъде резултатът, в този момент процесът е наказването, като обществените медии работят като главорез.

 

„ Маргарет Тачър един път сподели, че в случай че в миналото получите съд от медиите или виновност посредством обвиняване, този ден свободата умира.

„ Тя беше права. Крайно време е всичките ни антични права да бъдат още веднъж предпазени, основното измежду тях правото да бъдем считани за почтени, до момента в който не бъдем приети за отговорни в съда.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР