Телевизионният сезон свърши, Гала разпусна екипа на На кафе“ в

...
Телевизионният сезон свърши, Гала разпусна екипа на На кафе“ в
Коментари Харесай

Палавници! Гала се препича по монокини на Малдивите, а половинката й Стефан пък се пусна без гащи

Телевизионният сезон свърши, Гала разпусна екипа на „ На кафе “ в подобаващ летен отпуск и отпраши с половинката си Стефан към красивите Малдиви, видя HotArena.

По всичко проличава обаче, че двамцата са оставили задръжките си в София и с изключение на на отмора, са се отдали на палави занимания.

Стефан пръв подаде зелена светлина на игрите за възрастни.

Бизнесменът пусна фото в Инстаграм, на което се намира в басейна към бунгалото им на Малдивите, а в ръката си е хванал гащите, с които е влезнал във водата. Съвсем шеговито пчеларят написа: „ Добре, в този момент се изправям “, което, в случай че се беше случило, щяхме да забележим съвсем всичките му срамотии.

Дни по-късно и Гала реши да ни покаже какъв брой разкрепостена може да бъде. Блондинката се пусна на стори в Инстаграм по какъв начин се разхожда единствено по монокини на плажа, а когато мине аероплан, вместо да си крие гърдите, тя мята на водача и спътниците му. А през това време Стефан документира на видео проявата й.

На нас ни харесва разбирането им за това по какъв начин би трябвало да се забавляват хората над 50-годишна възраст. Но… да внимават с голотиите, защото формалната вяра на Малдивите е исляма и единствено на строго закрепени места може да си разрешат да вървят без облекла, като даже и там е целесъобразно да се облича въпреки всичко бански костюм…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР