Телевизионният репортер Трифон Симеонов - Туньо загуби първия елиминационен двубой

...
Телевизионният репортер Трифон Симеонов - Туньо загуби първия елиминационен двубой
Коментари Харесай

Трифон Симеонов - Туньо е първият отпаднал участник в “Игри на волята” 5

Телевизионният кореспондент Трифон Симеонов - Туньо загуби първия елиминационен дуел в “Игри на волята ” 5 и напусна рисковото риалити. На Арената той трябваше да мери сили с компютърния талант Момчил Василев, само че борбата се оказва неравностойна. Първото изявление на Туньо след изгонването му може да гледате на следващия ден заран в “Събуди се ” по NOVA.

В първата седмица на “Игри на волята ” 5 Трифон Симеонов - Туньо влезе в спор с останалите играчи в племето на Старейшините. Той беше упрекнат от тях в бойкот по време на номинационната борба. Нападките пристигнаха от 47-годишния културист Валентин Петров, милионера Мартин Николов - Елвиса и бизнес дамата Виолета Стайкова. Това в допълнение разклати позициите на Туньо в племето на Старейшините и той остана без съдружници.

В съботния епизод на “Игри на волята ” феновете ще станат очевидци на нов вид борба. На Арената още веднъж ще излезе един от най-хубавите играчи в историята на риалитито - Филип Атанасов - Фифо. Той ще се бори за място в сезон All Stars, а против него ще се изправи кандидат от тазгодишните кастинги, който ще се бори за място в шестия сезон на “Игри на волята ”.

По време на новата кастинг борба ще участва и племето на Амазонките. Те ще би трябвало да заложат на своя любимец и в случай че залогът им се окаже верен, те ще завоюват облаги. Ако сгрешат обаче, ще бъдат осъдени.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в събота, 9 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на , както и в официалнит е  , и на „ Игри на волята “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР