Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян се отдаде на заслужен релакс преди

...
Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян се отдаде на заслужен релакс преди
Коментари Харесай

Маги Халваджиян хвърли голяма бомба с тази СНИМКА и без да иска разкри какво се случва с Рачков и Мария

Телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян се отдаде на подобаващ релакс преди задаващия се нов ефирен сезон. Известният арменец разпуска със фамилията си в най-красивата област на Италия – Тоскана.

Наскоро стана ясно, че чаровното лице на Нова телевизия Гала също е избрала тази дестинация за лятната си отпуска . Неостаряващата плевенчанка и половинката й Стефан заливат мрежата с провокативни фрагменти от почивката си.

Маги Халваджиян също реши да покаже по какъв начин се забавлява и постна неповторим кадър, с който без да желае сподели и какво се случва с водещите на „ Господари на ефира” Мария Игнатова и Димитър Рачков.

Жега! Снахата на Маги Халваджиян сподели секси дупе в гореща поза! (СНИМКА)

В пресата непрестанно се появяват спорни информации, съгласно които двамата ту са дружно, ту са се разделили. Наскоро даже стана ясно, че още веднъж са заживели под един покрив и то като семейство.

Купонджийският фотос на Маги от Ботуша провокира голямо неспокойствие измежду феновете на сладките водещи на Господарите.

Какво толкоз има на фотографията му и какво общо има тя с Мария Игнатова и Димитър Рачков, може да прочетете в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР