Телевизионният готвач Рик Щайн си спомня момента, в който му

...
Телевизионният готвач Рик Щайн си спомня момента, в който му
Коментари Харесай

Рик Щайн разкрива ужасяващия момент, в който осъзнава, че здравето му се влошава, докато е бил със синовете си

Телевизионният готвач Рик Щайн си спомня момента, в който му е казано, че тялото му „ се проваля “, като признава, че може да не му остава дълго да живее.

77-годишният мъж разкри, че е мислил за гибелта, откакто претърпя тежка сърдечна интервенция предходната година. Страхува се, че може да не му е останало доста време, само че се възползва оптимално от времето, което му остава. Рик е написал над 25 готварски книги и има заведения за хранене по целия свят. Той е най-известен със своите наградени заведения за хранене в Падстоу, Корнуол, както и заведения за хранене в Сандбанкс, едно от най-скъпите места за живеене във Англия, Барнс в Югозападен Лондон, плюс два ресторанта Down Under.

Кулинарната легенда разкри, че се е борил с дишането си от години, преди да му кажат, че ще се нуждае от интервенция, с цел да избави живота си. Лекарят на Рик открил, че аортата му е в проблем, откакто минал сърдечни проучвания. Казаха му, че може да получи медикаменти, само че интервенцията ще бъде наложителна....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР