Телевизионната водеща Радост Драганова и нейната дъщеря попаднаха в COVID

...
Телевизионната водеща Радост Драганова и нейната дъщеря попаднаха в COVID
Коментари Харесай

Тв водещата Радост Драганова и дъщеря ѝ попаднаха в COVID отделение в Камбоджа |

Телевизионната водеща Радост Драганова и нейната щерка попаднаха в Коронавирус поделение в Камбоджа, където отпътували да прекарат Нова година. 

Нито една от двете няма доказан позитивен тест, описа Драганова пред bTV.

Сега нейни близки търсят съдействието на Министерство на външните работи, с цел да не прекарат двете новогодишната нощ в болничното заведение.

Водещата на предаването " Мармалад " пристигнала в Камбоджа на 28 декември. В страната се влиза след имунизация и PCR, изработен в последните 72 часа. На всички пасажери също така се прави бърз тест, а при позитивен резултат се изчаква на място за резултат от PCR. Дъщерята на Радост се оказала с позитивен резултат.

„ Дойдоха служители на реда с оръжие и изнесоха щерка ми в една обособена зона. Поисках да видя резултата от нейния тест, само че това не се случи “, споделя водещата.

Отведени са в Коронавирус поделение в столицата Пном Пен.

„ Моите резултати са негативни. На детето първият бърз тест е позитивен, когато дойдохме тук, направихме втори бърз тест, който е негативен “, прецизира Драганова. Вече трети ден чакат да излезе PCR резултат.

Радост и дъщеря ѝ не съумяват да получат никаква информация, тъй като никой от отделението не приказва британски. Двете се надяват да не посрещнат Нова година в отделението.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР