Телесата на Веселин Маринов тотално провиснаха, видя Intrigi.bg. Естрадният трубадур

...
Телесата на Веселин Маринов тотално провиснаха, видя Intrigi.bg. Естрадният трубадур
Коментари Харесай

От срам! Веско Маринов крещи на фенове: Не ме снимайте, забранявам!


Телесата на Веселин Маринов тотално провиснаха, видя Intrigi. bg. Естрадният трубадур води неравна борба с килограмите от няколко години насам, а през последните няколко месеца тотално я загуби, като чукна 150.

Негови почитатели по участия не могат да повярват на гледката, която са принудени да следят от първите редове по концертите му. „ Отвсякъде висят сланини, шкембето му гъне като на шар пей. Грозна гледка… “, „ Голям гений. Но въпреки всичко човек би трябвало да знае по кое време да слезе от сцената с достойнство… “, разясняват в мрежата.

Негови фенове са извънредно разочаровани освен от запуснатата му визия, само че и от отношението му напоследък. „ И той като Лили Иванова стартира да не разрешава да го снимат по участия. Види ли, че някой е извадил телефона си на сцената, стартира да прави забележки по микрофона и да се кара “ , описват почитатели на Веско Маринов , който има още доста самун да изяде, до момента в който стигне огромната Лили.



Според осведомени изпълнителят от Полски Тръмбеш изпитвал съществени комплекси поради наедрелите си телеса и в реалност влизал в пререкания с публиката, когато стартира да го снима. „ Приберете телефоните! Моля, не ме снимайте! Забранявам! Дошли сме да се забавляваме, не да си вършим селфита “, крещял Веско на феновете си.

И в действителност – гледайки любителските видеа и фотоси от концертите на Маринов – изцяло разбираме за какво не желае да се снима.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР