Телекомът единствен на пазара ще предлага модела в лимитираната MOSCHINO

...
Телекомът единствен на пазара ще предлага модела в лимитираната MOSCHINO
Коментари Харесай

A1 стартира продажбите на Honor View20

Телекомът единствен на пазара ще предлага модела в лимитираната MOSCHINO версия в алено
А1 започва продажбите на новия смарт телефон Honor View20. Флагманът може да бъде закупен онлайн на a1.bg за 639,99 лв. в брой или 33,50 лв. на месец с проект A1 ONE Unlimited 5XL. А1 е единственият телеком у нас, който ще предлага и лимитираната MOSCHINO версия, която идва в специфичен червен цвят и с повече вътрешна и оперативна памет – 256 GB и 8GB по отношение на общоприетите за модела 128 GB и 6GB. Honor View20 MOSCHINO Edition ще бъде наличен в комерсиалната мрежа на телекома за 759,99 лв. в брой или за 38,50 лв. на месец с проекта A1 ONE Unlimited 5XL.
Honor View20 има дизайн със заоблени ъгли, съчетаващ предно стъкло и алуминиева рамка. Задният панел, наименуван Аurora, се отличава с присъща визия и текстура, направена посредством нанолитографна технология, която дава преливащ ослепителен резултат на цвета. За своите 156.9 мм дължина, Honor View20 има FHD+ All-View екран с впечатляващ размер от 6.4 инча. Разработен по IPS LCD технология, екранът заема 91.8% от предния панел.

В устройството е включена първата в света камера, вградена в екрана. Тя е с 25-мегапикселов датчик, с отвор на блендата от f/2.0, предоставящ високодетайлни изображения, с помощта на HDR технологията. Honor View20 включва и първия по рода си 48-мегапикселов датчик в смарт телефон, намиращ се на гърба на устройството. Той разполага с функционалности с изкуствен интелект като режима за снимане Ultra Clarity, HDR технология, идентифициране на разнообразни обекти и други.
Възможностите на мощния 8-ядрен процесор Kirin 980 разрешават на камерата да снима няколко фотоси едновременно, като комбинира най-хубавите елементи от всеки кадър в едно изображение, с помощта на двойните NPU и ISP технологии. Изкуствената имиджова стабилизация (AIS), суперпикселите 4 в 1 и високата резолюция на задната камера обезпечават повече елементи и изясненост в фрагмента на нощните изображения. На задния панел е ситуирана и TОF 3D камера – настоящ в дълбочина датчик, който разрешава следене придвижванията на скелета и тялото посредством инфраред технология. Благодарение на TOF 3D камерата, с Honor View20 могат да се играят 3D игри, ръководени посредством придвижвания на тялото.
Осемядреният процесор HiSilicon Kirin 980 е първият по рода си 7-нанометров чипсет с изкуствен интелект, с усъвършенствана продуктивност и енергийна успеваемост. Графичният процесор на устройството е Mali-G76 MP10, предоставящ чудесно гейминг преживяване с GPU Turbo 2.0 технологията за графична обработка.
За да подсигурява отлична продуктивност и съгласуваност, смарт телефонът разполага надлежно със система за течно изстудяване - NINE Liquid Cooling, както и първата по рода си тройна Wi-Fi антена, позволяваща поддържане на мощен Wi-Fi сигнал, без значение от позицията, в която устройството се държи.
В своята базова версия Honor View20 включва 128 GB памет за предпазване и 6 GB оперативна памет. Батерията е с потенциал от 4000 mAh и употребява технологията Honor SuperCharge за по-бързо зареждане. Смартфонът работи с най-новата софтуерна версия на Android – 9.0 Pie и интерфейс от Honor – Magic 2.0.
А1, част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 година A1 България регистрира доходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (A1 Bulgaria), Беларус (velcom), Хърватия (A1 Croatia), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР