Телефонни измамници използват името на главния прокурор Сотир Цацаров и

...
Телефонни измамници използват името на главния прокурор Сотир Цацаров и
Коментари Харесай

5 милиона лева са спечелили телефонните измамници от началото на годината

Телефонни измамници употребяват името на основния прокурор Сотир Цацаров и на премиера Бойко Борисов , с цел да обират жертвите си. Ако ви се обадят и ви кажат, че Борисов и Цацаров персонално управляват полицейска акция, не вярвайте. Това е най-новата скица за машинация, заяви.

При следващата нагла телефонна машинация, жена от Дупница попадна в клопката на „ ало ” мощеници и " изгоря " с 10 000 $. К амелия Котева работила в Америка и събирала парите в продължение на 17 години . Върнала се у нас и единствено за часове останала без спестеното. 

По публични данни от началото на годината на телефон 112 са подадени  над 11 000 сигнала за телефонни измами . Колко са излъганите е комплициран въпрос, тъй като не всички подават тъжби. Регистрираните в полицията обаче са 645, а разкритите закононарушения са едвам 89.

А единствено от началото на тази година телефонните измамници са спечелили над 5 милиона лв..

Румяна Арнаудова призна, че тя самата е ставала обект на телефонни измамници – един път на мобилен и втория път на стационарния телефон в прокуратурата. Случката била от преди една година. Но Арнаудова не се поддала на думите на измамниците.
По думите й не може да се наблюдава от къде е осъществено телефонното позвъняване, което е съществена спънка при разкриването на такива закононарушения. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР