Телефоните на осторв Крит преграхя. Множество еднополови двойки, сред които

...
Телефоните на осторв Крит преграхя. Множество еднополови двойки, сред които
Коментари Харесай

Телефоните на осторв Крит преграхя: Еднополови двойки напират да вдигат сватба там

Телефоните на осторв Крит преграхя. Множество еднополови двойки, измежду които и туристи, напират да сключат брак на красивото място.

Първите разрешителни към този момент са издадени, като в град Ираклион бе публикуван документ за брак, чиято гала ще се организира в община Атина.

Броят на позвънявания за информация по отношение на нужните подкрепящи документи за сключван на брак доста се е нараснал

Това се дължи и на наближаването на туристическия сезон. Много туристи се надяват да съчетаят ваканцията със сватбата си. Най-силен е интереса на еднополовите двойки към община Херсонисос.

Както в Община Ираклион и Херсонисос, по този начин и в други туристически общини на остров Крит, само че и в цялата страна, сватбите на еднополови двойки се правят оценка от мнозина като част от наклонност, която ще се ускори и ще има директна връзка с туристи, които ще желаят да създадат сватбата си в Гърция.

Първият гей брак в Гърция към този момент е реалност

Ставрос Гаврилиадис и Димитрис Елефсиниотис минаха под венчилото в Атина откакто Народното събрание одобри новия закон за гей двойките.

Двамата мъже съжителстват дружно от години. Те даже са осиновили три деца. А в този момент към този момент са публично семейство, а не „ съжителстващи лица “.

Новият закон значи, че 52-годишният Ставрос към този момент няма да се тревожи за ориста на сина си, в случай че той почине преди колегата си Димитрис Елефсиниотис. Той уточни още, че новият закон взема решение доста от проблемите на фамилията му, а след сватбата той публично ще осинови близнаците на колегата си Димитрис.

Законът беше признат с поддръжката на част от опозиционните депутати, църквата обаче ги отлъчи

Има случаи на изпъждане на някои от тях от литургия,както реагира митрополитът на Коринт.

От манастирите в Света гора също обявиха, че депутати, дали своят вот закона не са мечтани за поклонение там. При появяването на народен представител на литургия реагират и богомолците в църквите, а духовниците приключват литургията до овакантяване на депутатите.

Подкрепата на закона от социалистите докара до спад на доверието в партията, демонстрират последните изследвания на публичното мнение. Засилва се поддръжката към партиите, които гласоподаваха срещу браковете на еднополовите двойки.

Източник: Труд
Още вести четете в категория Живот 
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР