Тел Авив. “Фейсбук спря чат-бота на Бенямин Нетаняху , който

...
Тел Авив. “Фейсбук спря чат-бота на Бенямин Нетаняху , който
Коментари Харесай

The Times of Israel: „Фейсбук“ спря чат-бота на Нетаняху заради публикуване на предварителни резултати

Тел Авив. “Фейсбук ” спря чат-бота на Бенямин Нетаняху, който контактува с посетителите на страницата на премиера в обществената мрежа - за остатъка от изборния ден, откакто той нелегално показа информация от изследвания, написа англоезичното издание The Times of Israel .
Припомня се, че незаконно да се резултати от изследвания в Израел по време на изборите.
Говорител на „ Facebook “ споделя: „ Ние работим с представители на изборите по целия свят, с цел да помогнем да се подсигурява законността на изборите. В нашата политика категорично се показва, че разработчиците са длъжни да съблюдават всички използвани закони в страната, в която е налично тяхното приложение. Следователно ние спряхме активността на бота на Нетаняху, поради нарушаването на локалното законодателство, до затварянето на секциите в 22:00 часа във вторник “
„ Facebook “ краткотрайно спря бота предходната седмица, откакто той предизвести посетителите за вероятно „ светско едва ляво държавно управление, което разчита на арабите, които желаят да унищожат всички нас - дами, деца и мъже. “ Нетаняху настоя, че не споделя това мнение за арабите и че известието на бота не е написано от него.
Междувременно полицията затвори три изборни секции в село Ярка, населявано от друзи в северната част на Израел поради съмнения в изборни измами.
„ Беше получен сигнал за съмнение за подправяне на резултатите в три изборни секции в село Ярка. Има подозиран опит за внасяне на пликове за гласоподаване в изборните секции ”, споделят полицията.
„ В сходство с директива на районната изборна комисия трите изборни секции са затворени до привършване на следствието. “

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР