Текстът за забрана за финансиране на вероизповеданията от чужбина щеше

...
Текстът за забрана за финансиране на вероизповеданията от чужбина щеше
Коментари Харесай

Обединени патриоти разединени дори в нападките към БСП за вероизповеданията

Текстът за възбрана за финансиране на вероизповеданията от чужбина щеше да бъде признат, в случай че Българска социалистическа партия бяха в зала. Това сподели Павел Шопов от " Атака " по време на Закона за вероизповеданията на второ четене и по отношение на предлагането на Патриотите да не могат да бъдат финансирани вероизповеданията от чужбина.
Шопов разкритикува Българска социалистическа партия за тяхното неявяване. „ Сега този текст внезапно попадна като изведнъж на този проблем. Ние го решаваме по един метод, който е най-лесният, най-елегантният.
Двете вероизповедания, които получават пари от страната не могат да получават пари от чужбина и толкоз. Това е, гласувайте го, само че ще видите, че идващите текстове будят не по-малко подозрения и са още по-конфликтни даже “, добави Шопов.
Различна позиция изрази съдружният му сътрудник от " Обединени патриоти " и водач на НФСБ Валери Симеонов.
„ Абсолютно съм несъгласен с вашето изявление. В огромна неточност сте “, сподели Симеонов на сътрудника си Павел Шопов.
„ Ако Българска социалистическа партия бяха тук, нямаше да поддържат нашето предложение. Можете да бъдете сигурни. Българска социалистическа партия постоянно в своето държание в Народното събрание са били пример за хамелеонщина “, сподели Симеонов.
Той напомни 2016 година, когато се е приемал бюждетът за идната година.
„ Тогава бяхме създали предложение за минимална пенсия 300 лева С техните гласове това предложение щеше да мине. Не ни стигнаха четири гласа. Сега към този момент можем да разкрием елементи от цялата тази акция, която бяха организирали тогавашния състав на Патриотичен фронт и с вашата поддръжка на „ Атака “.
Преди съвещанието ние организирахме среща с управлението на Българска социалистическа партия. Те поеха ангажимент да поддържат едно такова предложение и не го направиха в зала. Така че не бъдете доверчив, не ви отива на годините “, добави още Симеонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР