Тексаската двойка Мелани и Скот Маклюр достигат до невероятни оргазми,

...
Тексаската двойка Мелани и Скот Маклюр достигат до невероятни оргазми,
Коментари Харесай

Може ли да се стигне до оргазъм без секс?

Тексаската двойка Мелани и Скот Маклюр доближават до невероятни оргазми, единствено посредством нежно прегръщане, с помощта на постигнатата химия сред тях, написа в. " Метро ".

Ако единият от тях доближи любовен възторг в същата стая, даже и без да се допират, и другият стартира да изпитва висшата приятност.

47-годишният Скот доверява, че с помощта на характерните тантрични техники които употребяват дружно с Мелани, могат да доближат до оргазъм без секс, а единствено посредством дишане, прегръщане и досег. Дори единствено звукове и избрани споделени вкусови чувства могат да ги пратят в сексуален възторг.

 3 пози за тантрически секс
3 пози за тантрически секс

Търсим половата сила, откриваме я и се любуваме един на различен

Сега двойката преподава в специфични курсове на другите хора по какъв начин да доближат до тяхното положение на цялостен синхрон в половите преживявания. Докато упражнявали с двама другари навън, Мелани, Скот и новото попълнение получили оргазми от разразили се светкавици.

Скот и брачната половинка му се хвалят, че оргазмите им траят с часове. Но не всичко въвряло без спънки за тексасеца. Преди години той страдал от преждевременна еякулация.

Захванал се с тантричните практики, с цел да стане по-добър ухажор. Той и брачната половинка му по този начин се усъвършенствали, че стигали до възторг по най-необичайни за близките способи, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР