Тежкоатлетически спортен клуб – Русе се включи с урок на

...
Тежкоатлетически спортен клуб – Русе се включи с урок на
Коментари Харесай

ТСК Русе се включи с урок на откритото в инициатива „100 дни спорт“

Тежкоатлетически състезателен клуб – Русе се включи с урок навън в самодейността „ 100 дни спорт “. В четвъртък по здрач треньорите на клуба Кръстина и Радослав Атанасови, както и четирима от състезателите на ТСК направиха проява навън на съществени придвижвания от повдигането на тежести. Уроците минаха при интерес от русенци, които бяха любопитни да схванат техниката за повдигане на тежести. Някои с изненада схванаха, че при тренировките не се стартира с огромни тежести, а с тояжка.

Тренировката беше първата от серия планувани такива. Предстоят още две подготвителни занимания - на 30 юли и 10 септември, които евентуално ще се проведат в обновената зала по повдигане на тежести в Спортен комплекс " Ялта ".

Всички занимания ще стартират в 18 часа. В откритите тренировки присъединяване ще вземат национални състезатели по повдигане на тежести, които са ученици на клуба, както и възпитаници в Спортно учебно заведение „ Майор Атанас Узунов “, които ще употребяват подобаващи уреди за заниманията.

Откритите уроци, които са част от самодейността „ 100 дни спорт “ са безвъзмездни за деца и възрастни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР