Тежко творческо безсилие е обхванало българската фейсбук секция, като накиснато

...
Тежко творческо безсилие е обхванало българската фейсбук секция, като накиснато
Коментари Харесай

Блестяща Диляна Ценове: Къде сте инфлуенсъри? Приключихте с шкафчето на Бойко и килата на Пеевски…

Тежко креативно изтощение е обхванало българската фейсбук секция, като накиснато пране са кротки инфлуенсърите, като че ли в бездънен зимен сън са потънали. Бъкел не са продумали след визитата на премиера ни в РСМ, даже контрактуваната авиолиния София-Скопие не разсъни вдъхновението им.

Новият министър на превоза афишира, че ще купуваме ледоразбивач за Дунава, а няма кой един колаж да направи, дори игрива карикатурка не се мярка.

Само инцидентни минувачи вземат участие в полемиките по тематиката, чудят се не е ли по-изгодно самолетоносач да си купим и да го даваме чартърен на Украйна,

или напряко

галактически

транспортен съд,

с цел да отлетим

всички дружно

с патриотични песни на уста. Накрая пикантните вести затихват и изчезват безследно като готварската графа на дъщерята на Глория по БТВ.

А по какъв начин единствено въртяха центрофугата тези инфлуенсъри, цялата страна вреше и кипеше предходната година! Как громяха и проклинаха всяко мигване на изедническото статукво, изначало славеха, а след това проклинаха възхода на Трифонов, по какъв начин подвигаха народа на митинг, харесваха летящите яйца на Хаджигенов, на Бойко чекмеджето доби фестивални мащаби, за риториката на Караянчева стихоплетства се шерваха, къде ли не търсеха диетата на Пеевски, единствено някой порицан политик да им скръцне, мигновено пликче Billa му закачаха за фотосите.

Абе, огромен напън видяха! Цялата смяна избачка инфлуенсърската мрежа на “Демократична България ”, сън не я ловеше, до момента в който не се възцари “четвъртитата коалиция ”. Дано затишието да е краткотрайно, нека не е излязла в пенсия.

Сега виртуалната мрежа наподобява като опразнена зала след рок концерт, на места единствено се лутат низвергнати политолози и се мъчат да проучват сюжетите по оста Радев – Българска социалистическа партия – кабинета.

Вяло разясняват интернационалната политика, изчезналия бюджет и трайния застой на прословутия проект за възобновяване и развиване, с който Европейски Съюз очевидно няма никакво желание да ни огрее.

С тях изчезна

даже и

Христо Иванов,

с който лани се будехме и си лягахме, “правосъдна промяна ” няма кой да артикулира. Заместникът му Иво Мирчев се мерна за малко по време на еднодневния яден митинг на “Възраждане ”, едвам каже, че и през разум не му е минавало в тоя живот да завладява Народното събрание, и толкова! А приказваме за знаменосците на смяната, капитаните на протестната лодка,

акостирала като

“Радецки ” на

Догановия бряг

Интересно е на какво се дължи тази омърлушеност на най-веселите и най-шумните вдъхновители на суверена, допустимо е икономическата рецесия да ги е застигнала или присъединяване на менторите им в държавното ръководство да е стоварило ненадейно огромни грижи на плещите им. Дано са в положително здраве и скоро изплуват още веднъж, другояче вътрешната политика ще спре и няма от кое място да научаваме истината.

Съществува и още едно пояснение –

инфлуенсърите

се готвят

за навлизането

в МЕТА

вселената

на Зукърбърг

На прага на ново обществено равнище са, с нови провокации им се постанова да се сблъскат.

Ето през днешния ден The New York Times оповестява, че бъдещата версия на виртуалния свят повдига тежък фешън проблем – ще имат ли аватарите ни дрескод и какъв ще бъде той? Може ли да ги обличаме както си желаеме за работни срещи и купони, или въпреки всичко ще се съблюдава обикновено възпитание.

Модни колоси към този момент подготвяли почвата, Gucci създали виртуална градина за играта Roblox, Ralph Lauren пуснали дрехи за виртуални ски, Balenciaga и Louis Vuitton основали скинове за Fortnite.

Метавселената настава, време за губене няма, колажите и карикатурите остават в остарялото измерение, политическите компромати към този момент в никакъв случай няма да бъдат същите. Чекмеджетата сами ще се отварят, всеки може да посегне, да извади кюлчетата и еврата и да им наблюдава излъчванията.

Нямаме самообладание към този момент! Събудете се, носители на правдата!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР