Тежко ПТП вдигна на крак пловдивската полиция около 22:00 часа

...
Тежко ПТП вдигна на крак пловдивската полиция около 22:00 часа
Коментари Харесай

Х5-ца помете и обърна по таван друго БМВ до Военна болница и избяга

Тежко ПТП подвигна на крайник пловдивската полиция към 22:00 часа тази нощ. Две коли са се сблъскали на бул. " Христо Ботев " тъкмо до Военна болница. След удара БМВ бе обърнато по похлупак. За благополучие в случая няма потърпевши. Свидетели описват обаче, че друго БМВ Х5 е била в основата на конфликта, само че лидерът е избягал от мястото на случая.
Прочетете още
По информация на очевидци двете коли са се движили в една посока - от бул. " Източен " към Сточна гара. В колона са пътували три транспортни средства. Първото прави ляв завой, втората кола - БМВ-то обърнато по похлупак се е пробвало да изпревари от дясно завиващият автомобил. В този миг обаче третата кола се врязва в маневриращото БМВ.

" Бях на терасата и чух ужасяващо мощен тропот, доста се уплаших, когато видях обърнатата по таван кола. В този миг от возилото бързо излязоха две млади момчета, бяха добре. Дори първото нещо, което направиха беше да заловен телефоните си ", описа пред кореспондент на TrafficNews живуща наоколо до случая.

Нейн комшия пък споделя, че незабавно след удара Х5-цата не спряла, а незабавно изчезнала от мястото на злополуката. На място е дошъл и екип на незабавна помощ, който е прегледал потърпевшите. Няма приети в болница. На място бяха и два екипа на полицията, снемаха се проби за алкохол и опиати на водачите.

При катастофата вреди е понесла и трета кола, паркирана на улицата. В рамките на половин час придвижването бе лимитирано. Към момента БМВ-то е изтеглено и трафикът се реализира обикновено.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР