Тежко криминално престъпление е станало тази нощ в градинката до

...
Тежко криминално престъпление е станало тази нощ в градинката до
Коментари Харесай

Убийство на млад мъж във Варна

Тежко престъпно закононарушение е станало тази нощ в градинката до Археологическия музей във Варна, заяви Varna24. От пресцентъра на полицията потвърдиха, че изрично се касае за ликвидиране, а жертвата е издъхнала от кръвозагуба.

Касае се за мъж на към 30 години, който е открит мъртъв в голяма локва кръв с голям брой контузии от корав предмет, евентуално нож, в задната част на тялото.

Мястото е отцепено, към 8.40 часа тази заран трупът на убития бе откаран с кола за спешна помощ. На място текат процесуално-следствени дейности.

Полицията разпореди чиновниците на компанията по непорочност да претърсят и дават в чували наличието на отпадъците от всички кошчета за боклук в региона, с цел да се ревизира дали оръжието на закононарушението не е изхвърлено наоколо до убийството.

В обществените мрежи се тиражира коментар, съгласно който юноша от различен град, който се е канел да пътува, се е оплакал на майка си, че е гонен от 20 индивида във Варна.

" Момчето е било с тип на наркоман и сплетени плитки. Отишло в полицията и се оплакало, само че не му обърнали внимание. Било с раница и щяло да пътува. Приятелят му го чакал на гарата, тъй като щели да пътуват, само че не се появило и пуснал пост в интернет за издирването му ", гласи част от коментара.

Дали има връзка сред двата случая, занапред ще стане ясно.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР