Тежките времена раждат силни мъже, са казали по-мъдрите от нас.

...
Тежките времена раждат силни мъже, са казали по-мъдрите от нас.
Коментари Харесай

Постъпката на Морунов в "Игри на волята" предизвика възхищение! Защо никой участник не го поздрави

Тежките времена раждат мощни мъже, са споделили по-мъдрите от нас. Може би би трябвало да се радваме, че не го виждаме на процедура, а в риалити шоу, само че постъпката на Морунов в " Игри на волята " е тъкмо присъща за един мощен и същински мъж. 

Ако сте пропуснали, в трагичен номинационен съвет пожарникарят реши да изпрати себе си на номинация, вместо някой различен от племето на Бойците. " Аз в работа съм привикнал да оказвам помощ на хората, това е цел номер едно. В Пожарната си имаме един лозунг - първи влизаш, финален излизаш. Мисля, че този лозунг в този миг е тъкмо за мен. Аз ще отида на елиминационна борба и в случай че съм по-добър, ще се върна ", съобщи той. " Или ще стана воин, или ще потъна с кораба ", безапелационен бе Морунов. 

Виж още: Мани от " Игри на волята " шокира с персонални признания 

Решението може би изненада мнозина, защото до момента в шоуто бяхме привикнали мъжете да пращат дами на номинационни борби, за което понесоха не малко рецензии от същите тези дами, а и от феновете. Но Морунов този път пое отговорност и това впечатли всички... фенове. Изненадващо или освен един единствен участник в Игрите поздрави онлайн Морунов за решението му.

Виж още: 5 звезди, които желаеме да забележим във VIP Brother! 

" Браво, Морунов! Показа какво е да си същински капитан. Мъж на място ", поздравява го Валентин, който отпадна преди седмица. Сред феновете обаче ситуацията бе друго и те адмирираха Боеца. " Достоен, непретенциозен, почтен и достоверен! От началото на играта до в този момент! Един човек, в който няма двуличие и завист! Ти си номер 1! ", написа Мария Лукайчева. " Морунов е същинският честен победител! Браво за постъпката! Другите могат единствено да му завиждат. Ако беше различен, щеше да си завърже гащите и да постъпи по различен метод ", установи пък Даяна Христова. " Морунов, ти ме разплака бе човек. Адмирации!!! От ден 1 това беше индивидът, който ми направи усещане. Човек с основно Ч ", възхитена е Светлана Желева.

Всъщност по този начин Морунов се трансформира във евентуално единственият участник в шоуто, към който няма никакъв хейт, а даже в противен случай - постъпката му стана мотив за нападки към другите участници. 

Изображение: Красена Ангелова
Игри на волята

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР