Тежки контузии на водещи състезатели мъчат българския национален отбор по

...
Тежки контузии на водещи състезатели мъчат българския национален отбор по
Коментари Харесай

Националите ни по щанги осакатяха преди европейското първенство


Тежки травми на водещи състезатели мъчат българския народен тим по повдигане на тежести. Това се случва по-малко от месец преди старта на европейското състезание за мъже и дами в Букурещ.

Вицешампионът на остарелия континент и шести в света от предходната година Васил Господинов (кат. 105 кг) е с инфектиране в региона на слабините, което му пречи да се приготвя обикновено. Участието му е под въпрос.

Ивайло Иванчев, който бе дал втората по мощ поръчка в кат. 94 кг за европейското, е скъсал отчасти мускул и присъединяване му не е несъмнено.

Двукратният европейски бронзов медалист Владимир Урумов, който бе с най-силната поръчка в кат. 62 кг, пък е със съществени проблеми в кръста.

Като се прибави и контузията в коляното на европейския първенец от 2014 година и два пъти номер 2 в света Иван Марков (85 кг), която сигурно го вади от шампионата, то е ясно за какво треньорът Иван Иванов се е видял в знамение.

Все отново наставникът чака лекарският екип да направи всичко допустимо да оправи някои от контузените, само че сигурно формата им няма да е същата както преди да получат контузиите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР