МВР поиска и дебелите да стават полицаи. И дебелите могат

...
МВР поиска и дебелите да стават полицаи. И дебелите могат
Коментари Харесай

МВР поиска и дебелите да стават полицаи


Министерство на вътрешните работи изиска и дебелите да стават служители на реда. И дебелите могат да скачат! Така би се казвала концепцията на Министерство на вътрешните работи, в случай че се върнем на остарялата кино класика.
В полицията да могат да работят
мъже със повишени телесни мазнини. Това предложение за публично разискване подписа вътрешният министър Калин Стоянов. Описаните величини дават отговор на „ затлъстяване от първа степен “, написа „ Марица “.
Специалисти предизвестяват,
че тези габарити са нездравословни и е съвсем невероятно да се покрият нормативите за полицията. Министерство на вътрешните работи предлага оптималният предел на телесни мазнини да бъде вдигнат с 5 единици.
„ Под нормата се води показател 18,5.
Това се води доста леки. Между 18,5 и 24,9 – това се води естествени килограми за растежа ви. Между 25 и 29,9 това към този момент е наднормено тегло. В Академията се одобряват хора до 29,9, което към този момент е наднормено тегло.
Вече сред 30 и 34,9, това се води
затлъстяване от първа степен. Тук към този момент можем да приказваме за съществени проблеми. Всеки миг може да бъде развито преддиабетно положение “, съобщи треньорът Станислав Чакъров.

Предложенията, подписани от вътрешния министър Калин Стоянов, към момента са единствено под разискване и не са признати.
В случай че бъдат написани –
равнището на Академията няма да падне, твърди нейният ректор. Допускането на един претендент с по-различен показател на телесна маса няма да докара до понижаване на условието за неговата физическа валидност, добави ректорът на Академията Иван Видолов.
Приемът в Академията на Министерство на вътрешните работи минава
през медицински и психически проби. Кандидатства се и с оценки – от дипломата и от матурата по литература. Полагат се и физически проби, напомня Bulgaria ON AIR.

„ С оглед на софтуерно разрастващото се общество като цяло претендентите, които се явяват, по отношение на предходните 10 години,
са малко по-неподготвени,
само че покриват общите рамки за условията и потребностите на Министерство на вътрешните работи “, разяснява старши преподавателят Ивайло Любомиров.

Ежегодно Министерство на вътрешните работи тества формата както на курсантите си, по този начин и на чиновници в редиците си. Ако курсант не може да покрие
нормативите и да навакса пропуските си,
не може и да премине към идващия курс. Ако настоящ служител на реда изостане по същия метод, може да се стигне до освобождението му от системата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР