Тежката катастрофа край сунгурларското село Съединение, която стана в нощта

...
Тежката катастрофа край сунгурларското село Съединение, която стана в нощта
Коментари Харесай

Екшънът с пишлигарите в горящото, тунинговано БМВ е бил неописуем СНИМКА

Тежката злополука край сунгурларското село Съединение, която стана в нощта против сряда, е разследване от висока скорост. Цяло знамение е, че тримата младежи от БМВ-то са живи, написа "Флагман ".

Зад кормилото на немското возило е бил 22-годишният Ердинч от с. Съединение. Той безусловно летял с модифицирания си автомобил, когато на завой изгубил ръководство и се блъснал в мантинелата. Колата се блъснала в бетонов пиедестал на водостока, а по-късно се завъртяла в слънчогледовата равнища край пътя.

Трима младежи берат душа, БМВ-то им стана на пепел край Карнобат

Шофьорът бил без предпазен колан и при удара изхърчал от автомобила, който секунди по-късно избухнал в пламъци. Возещият се на задната седалка – 17-годишен тинейджър от с. Съединение съумял да се измъкне от горящото купе. Вътре, заклещен на предната седалка, е останал 20-годишният Халил, който е бил в безсъзнание и тежко ранен.

17-годишният възпитаник излязъл на пътя, с цел да търси помощ. За благополучие по това време по другояче пустия сектор сред селата Камчия и Съединение минавал ТИР, каран от поляк. Било към 4 часа призори. Мъжът извадил Халил от горящата кола секунди преди огънят да я обхване изцяло.

Шофьорът Ердинч и спътникът му Халил са признати в реанимацията на УМБАЛ-Бургас в доста тежко положение, с заплаха за живота. Возещото се на задната седалка 17-годишно момче също е в болница, само че с по-леки пострадвания.



Тримата младежи са от село Съединение и били близки другари. Халил от две години работел в чужбина, прибрал се в България за лятната си отпуска, до дни е трябвало да замине още веднъж.

Ердинч е студент в Икономическия университет във Варна. 22-годишният юноша помагал на родителите си, работейки сезонна работа в Слънчев бряг. Прибрал се за няколко дни на село, с цел да види близкия си другар Халил и да прекара няколко дни с него, до момента в който замине. Младият мъж е прочут в селото със пристрастеността си към спортните коли.

Семейството му имало няколко БМВ-та, едно от които – това, с което е аварирал, било персонално негово. През последните месеци Ердинч вложил към 5000 лева, с цел да трансформира возилото в мечтания автомобил.

„ Ердинч обича високите скорости, доста внимание обръщаше на колата си. БМВ-то му е най-голямата обич и пристрастеност. За жал една нелепост може да ги погуби. Не е неприятно момче, нека успее да се възвърне ", сподели непосредствен на двете фамилии.

"Халил също! Прибра се при фамилията си поради мюсюлманския празник Курбан байрям. Щеше още веднъж да замине. Реши да търси прехранване в чужбина. Установи се към този момент, сътвори среда, работи и вади хубави пари. Щастлив е. Дано съумеят да се преборят и двамата. Цялото село се моли за тях! “, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР