Тежката артилерия на световния транспорт идва в Пловдивския панаир от

...
Тежката артилерия на световния транспорт идва в Пловдивския панаир от
Коментари Харесай

TRUCK EXPO 2023 Мисия: Без вредни емисии в градовете

Тежката артилерия на международния превоз идва в Пловдивския панаир от 8-и до 10-и юни. TRUCK EXPO 2023 ще показа последните модели с капиталово предопределение на най-хубавите производители на камиони, рейсове и профилирани транспортни средства.

Посетителите на форума ще могат да видят представители на цялата промишленост, обвързвана с огромните коли за капиталово предопределение,разказа в ефира на Дарик Георги Загоров - член на секция „ Товарни коли “ на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Турбуленциите в стопанските системи на страните в световен мащаб се отразяват съществено на сектора. Едно от огромните провокации са нарушените вериги на доставки, които се възвръщат последователно. От август месец тази година влизат в приложимост нови тахографи, следва въвеждането и на голям брой системи да сигурност в огромните коли, разяснява още Загоров.

С оглед на революцията в задвижванията и прекосяването на превоза към ниски и нулеви излъчвания, две са главните концепцииза камионите на бъдещето - електрически и водородни.

TRUCK EXPO 2023 ще насочи точно погледите на експертите и сектора към нововъведенията, данните, свързаността, които към този момент започнаха трансформацията на бранша и ще трансформират визиите за автомобилния превоз още в идващото десетилетие. Независимо дали методът на производителите и политиките на Европейски Съюз за климатична индиферентност ще бъдат визионерски и ще слагат на пътя електрически, водородни, самостоятелни транспортни средства, или просто ще ангажира вниманието и регулациите към понижаване на въглеродния отпечатък на логистичните вериги и автопарка, промишлеността към този момент е подготвена да предложи решения. Конференцията ще покаже новите задвижвания с ниски или нулеви излъчвания, прототипи в разнообразни стадии на разработка, както и концепциите за развиване на транспортната инфраструктура на „ умните градове “.

Чувате ли бръмченето на оня камион в задръстването по булеварда? Не, няма тон, нито нездравословни излъчвания от трафика. Чисто, безшумно и безвредно стоките идват до местоназначението си в града – по този начин звуци новата идея за е-мобилност.

Докъде ще стигне тази фундаменталната смяна в метода на напредване е въпрос, чийто отговори ще дойдат единствено след няколко дни от Пловдив – на TRUCK EXPO 2023.

Водещите автомобилни производители ще покажат по какъв начин ще наподобява транспортът на пасажери и товари в идващото десетилетие. И до момента в който развиването му произтича от измененията в три съществени области: контролиране, държание на потребителите и технологии, то автомобилните производители са привлекли над 400 милиарда $ вложения в последните 10 години за нововъведения и създаване на нови концепции за електрическа, обвързвана, самостоятелна и споделена подвижност. Четвърт от тях - към 100 милиарда – са пристигнали единствено през последните две години и са ориентирани към електрифицирането, свързаността и технологиите за самостоятелно ръководство.

Цялата обвързвана екосистема би трябвало да проработи за сполучливата промяна - от производителите и доставчиците на електрически автомобили до финансистите, дилърите, доставчиците на сила и операторите на зарядни станции. Всички те ще бъдат на TRUCK EXPO 2023 в Пловдив.

Входът е свободен, след регистрация на уеб страницата на събитието.

Още за проблемите и новостите в сектора и кои са най-наложителните промени, които ще създадат действието и администрирането му съвременно и дейно, чуйте в изявлението с Георги Загоров - член на секция „ Товарни коли “ на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР