ВАШИНГТОН (AP) — Конгресменът Марджъри Тейлър Грийн призова в сряда

...
ВАШИНГТОН (AP) — Конгресменът Марджъри Тейлър Грийн призова в сряда
Коментари Харесай

Членът на представителя Марджъри Тейлър Грийн задейства усилия за отстраняване на председателя на Камарата на представителите Майк Джонсън от поста

ВАШИНГТОН (AP) — Конгресменът Марджъри Тейлър Грийн прикани в сряда за гласоподаване за премахване на ръководителя на Камарата на представителите Майк Джонсън, настоявайки с далечния си късмет макар отпора от страна на републиканците на най-високи равнища, изтощени от политическия безпорядък.

Грийн, която е един от най-големите поддръжници на Доналд Тръмп в Конгреса, стоеше на пода в Камарата и прочете дълъг лист от „ провинения “, които съгласно нея Джонсън е направил като представител. Колегите освиркваха в символ на митинг.

Гласуването, което съгласно разпоредбите на вътрешните работи се изисква в границите на два дни, може да се случи скоро.

Републиканката от Джорджия беше дала обещание, че ще принуди гласоподаване на предлагането за освобождение на републиканския представител, в случай че той се осмели да предложи пакет за задгранична помощ със средства за Украйна, който беше утвърден с огромно болшинство в края на предишния месец и подписан като закон.

Но през последните дни изглеждаше, че усил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР