Тежка катастрофа затвори Оряховско шосе край Враца, видя първо репортер

...
Тежка катастрофа затвори Оряховско шосе край Враца, видя първо репортер
Коментари Харесай

От последните минути! Жестока катастрофа край Враца, Оряховско шосе е затворено /снимки/

Тежка злополука затвори Оряховско шосе край Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Пътният случай е станал преди минути, на пътя сред Мраморен и Баница.
Работници от пътно-строителна компания почиствали пространствата към банкета и мантинелите край пътя поради което отбивали преминаващите коли поетапно, когато пристигнал редът на врачанско БМВ, ръководено от млад мъж. Шофьорът пуснал спешни и спрял изцяло, а зад него с над 100 km/h летял лек автомобил "Мерцедес ", също с врачанска регистрация. Водачът на втората кола видял в последния миг спрялото пред него возило и с цел да не избегне удар откъм гърба свил кормилото вляво и се забил челно в движещия се отсреща джип "Мазда ЦХ7 ". Ударът бил толкоз мощен, че двете коли се завъртяли на пътя и блокирали трафика.
В "Мерцедес "-а и БМВ-то са били единствено водачите, само че във врачанския джип са пътували трима души.
Веднага след злополуката на мястото дойдоха 2 екипа на пожарната, 3 коли за спешна помощ и патрул на полицията. Спешните медици прегледаха на място потърпевшите - мъж и две дами, след което ги транспортираха до врачанската болница за допълните проучвания, като по първична информация няма заплаха за живота им.
В момента на мястото работи полицейски екип, а придвижването е спряно, като се чака до 30 минути колите да бъдат преместени и то да да бъде възобновено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР