Тежка катастрофа е станала преди минути във Враца. Лек автомобил

...
Тежка катастрофа е станала преди минути във Враца. Лек автомобил
Коментари Харесай

Свирепа катастрофа в Бургас, медици вадили от смачканите ламарини младо момче

Тежка злополука е станала преди минути във Враца. Лек автомобил „ БМВ “ с врачанска регистрация се е блъснал челно в рейс на бул. „ Мито Орозов “ близо до подлеза, написа bulnews.bg. Сблъсъкът е боли толкоз яростен, че предната част на колата е изцяло размазана. В радиус от най-малко 30 метра има разпилени елементи от нея. Асфалтът към лекия автомобил е залят с изтекло от него масло. Немското возило било ръководено от към 20-годишно момче, което е извадено в тежко положение от водача на рейса и пристигналите незабавни медици. Още на място му е сложена шина на врата и с пуснати сирени е закарано в болничното заведение за спомагателни проучвания.


Шофьорът на автобуса на „ Цветина “ описа, че е пътувал към центъра на града за служащи, когато против него се задала колата с огромна скорост. При излизането си от подлеза в посока Оряховско шосе лидерът набил спирачки, колата почнала да се върти, след което се блъснала в идващия отсреща рейс. Температурата в утринните часове е -2 градуса и в този сектор има тъничък незабележим лед, който най-вероятно е една от аргументите за злополуката.


Заради случая изцяло е затворено придвижването през двете ленти на булеварда в посока центъра на града. Движението е пренасочено в другата част от подлеза, само че тролеите са блокирани и доста хора не могат да стигнат до работните си места.

На мястото има два патрула на полицията, които са отделили огромен периметър в очакване на дознател от районното ръководство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР